"Iedereen heeft recht op eerlijke energietarieven" 


De traditionele energiemarkt staat bekend om haar contracten met veel kleine lettertjes en onduidelijke tarieven. Om die reden hebben we in 2022 Live Energy opgericht in samenwerking met OpenSource Energie B.V. Samen willen we een vertrouwde omgeving creëren waarbij de klant totale controle en inzicht heeft in het energieverbruik. We geloven namelijk dat iedereen het recht heeft om te profiteren van lagere energiekosten en dat het aanbieden van dynamische energiecontracten de beste manier is om dat te bereiken. 

Onze kernwaarden

Eerlijke tarieven

Al onze prijzen zijn gebaseerd op de openbaar gepubliceerde groothandels prijzen. Hiermee vermijden we onnodige risicomarges die vaste en variabele contracten wel hebben. 

Grip op verbruik

Energieprijzen zijn constant in beweging, de stroomprijs fluctueert per uur en gasprijs per dag. Het komt dan ook vaak voor dat er een overschot aan energie is. Door u inzicht te geven in de toekomstige prijzen en uw verbruik kunt u hiervan profiteren en uw energiekosten verlagen.

Transparant

In de energiebranche is het gebruikelijk geworden om informatie onduidelijk te communiceren, dit zal bij ons nooit het geval zijn. We willen dat onze klanten goed geïnformeerd zijn over wat ze van ons kunnen verwachten en daarom zijn we transparant over de inhoud van onze contracten.

Duurzaam

Omdat de prijs van de energiemarkt varieert op basis van vraag en aanbod, kunnen we samen zorgen voor minder onbalans op het energienet. Dit houdt in dat er minder kostbare energie verloren gaat en dat er minder energie hoeft te worden opgewekt met behulp van conventionele vervuilende energiebronnen.

"Zo zorgen wij samen voor de planeet én de portemonnee!"